måndag 14 juni 2010

Måndag igen!

En ny måndag och dessutom en ny måndagmorgon med sol...hoppas, hoppas att den håller i sig under dagen, det vore så skönt!!
Idag blir det mammm-barnmys hos Malin och Mija, det ska bli kul att träffa alla igen. På tisdag kommer mina arbetskamrater och grillar korv på kvällen och på torsdag är det avslutning på öppna förskolan i Knista!! Jag anar att veckan kommer att gå riktigt fort!

Den här veckan är lite intressant också med tanke på att älsklingen ska ha beredskap på jobbet för första gången. Han går på beredskap på torsdag och går av på midsommaraftons eftermiddag. Ska bli intressant att se hur detta kommer att bli, om det blir mycket extra och kanske till och med åka iväg till Stockholm! Detta är ju en första glimt om framtiden, huruvida vi båda ska kunna ha så pass oregelbundna tider eller inte...

Nu har lilla prinsessan vaknat så det är dags att stänga ner datorn! Hon är så söt nu när hon ligger på magen och sover. Sedan nån vecka tillbaka har hon börjat vända sig, sätta sig och ställa sig även i sängen vilket resulterar i att hon ibland somnar om på mage! Urgulligt!!

Nej, nu intar vi duschen/badbaljan!!

1 kommentar:

  1. Du måste in med lite mer bilder så att vi som inte hinner att se det lilla livet så ofta får se henne på kort i alla fall. Hoppas allt är bra med er. Här är det bra förutom att det är så tomt utan Therese.'

    Kram mia

    SvaraRadera