tisdag 31 augusti 2010

Ordna och dona...

Idag har vi ordnat och donat inför morgondagen!! Inte vilken morgondag som helst utan Ingrids 1-års dag!!! Fatta!!! Vår lilla tjej fyller 1 år!! Häftigt!!!

Det får en att tänka en del... För ett år sedan ikväll hade jag ingen aning om vad natten skulle komma att erbjuda oss! Värkar med en väldig fart och på fem röda var hon här, vår prinsessa!! Nu har det alltså alldeles snart gått ett år, vad mycket vi har fått vara med om detta år. Vi har utvecklats som personer och ffa som föräldrar, man lär sig något varje dag!

Men tänk hur mycket som hänt i Ingrids liv. Från att bara ha legat i mammas och pappas famn, till att bli mer och mer nyfiken på världen och nu då hon utforskar mycket av närmiljön på egen hand, på sina egan ben!! Hon övar för fullt och går mer och mer för varje dag!! Vilken lycka!! Att kunna ta sig fram på egen hand, men än så länge så är det krypa som gäller när man har bråttom...

Imorgon ska vi ha barnkalas för alla Ingrids kompisar, det ska bli så kul!!! På söndag blir det familjens tur att komma och gratta vår lilla juvel! Åh så mycket roligt framför oss!!

1 kommentar:

  1. Grattis Ingrid på den stora dagen! Så ledsna att vi inte kunde komma och fira dig på din dag!

    Hoppas dagen är kanon och att ni har super mysigt!

    Kramar

    SvaraRadera