tisdag 4 maj 2010

Ska vi våga?

Jag tänkte att jag skulle ta med mig Ingrid idag till Willys och handla inför helgen. Dessutom är jag lite sugen på att titta på små skor till henne, lite roligare än att ha raggsockar nu när det är vår eller hur? Själv skulle jag vilja titta på ett par jeans också men vi får se...

2 kommentarer:

  1. Sv:
    Det är verkligen sant, det du skriver, när man inte är upplagd för ngt annat så återstår ju ändå en hel del annat kvar, jag är tyvärr sämt i vår familj på "en hel del annat" också och min man får verklgien påminna mig om att det var längesen sist jag ens kramade honom, skäms på mig. Det låter nog mer illa än det är men jag är dålig på att pussas och kramas iaf, tror dock att det går i perioder, och just nu är jag gravid och vill nte gärna ha kroppskontakt... Vet inte varför det är så, men det försvinner nog efter förlossning=).

    Skor är jättekul att köpa till de små, nu har jag shoppat klart sånt, V har två st och det far räcka, särskilt om han dessutom kommer att behöva ett par gummistövlar längre fram. Jag kan tipsa om Vincentshoestore.se (eller com). De har jättefina skor där, liknar lite Kavat.

    SvaraRadera
  2. Tack Amanda! Ska kolla in den sidan!!

    SvaraRadera