måndag 19 april 2010

Nya erfarenheter

Ja nu verkar lillstrumpa ha tillfrisknat efter sin förkylning, bara lite hosta och snuva kvar. Detta är faktiskt första gången som hon är "riktigt" sjuk med snuva OCH feber, hon har ju fått hålla sig väldigt frisk tidigare med bara lite snuva.
Inatt har hon sovit som hon brukar, i sin säng med bara några vakna ggr. Hoppas att detta nu håller i sig så det inte är tillfälligt...eller en svår separationsfas som kommer.
Under feberperioden vaknade hon i ett, var ledsen och ville vara nära vilket resulterade i att hon fick sova med en av oss i gästrummet och då gick det bättre. Det kändes väl konstigt i kroppen och hostan killade i halsen, då är det skönt att ha mamma eller pappa nära!
Ja nu vet vi i alla fall lite hur det kan vara när hon inte mår som vanligt, skillnaden är faktiskt större än man tror när man bara har det vanliga humöret att relatera till. I vanliga fall är det ju så kul att leka och inte sitta stilla alls, och inte heller är det speciellt gnälligt på dagarna egentligen. Som sjuk var det inte kul att leka, inte skönt att sova och mycket ledsna miner och gnäll.
Maten smakade ju naturligtvis inte heller, fast föda kväljde henne men som tur var smakade välling gott. Inte gjorde det mig nåt, då vet man ju att de får i sig vätska.

Som sagt, nu hoppas jag att det fortsätter åt rätt håll, att snuvan och hostan så sakteliga ger vika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar